Üzleti megoldások

Irodák

Ügyvédi iroda

Cseresznye fekete lábakon
Egy kis kézügyesség és némi ötlet, és máris kész az IKEA asztalkákból összerakott főnöki iroda. Az ajtólapok, és az asztalok cseresznye elemei furnérozott MDF lapból készültek. A felület keménységét a színezett parketta olaj felületkezelés biztosítja.


Dió-fehér dolgozószoba


Tárgyalók

Kemény dió (dió parkettás)
A tárgyalóasztal borítása furnérparketta. Csontvázát olyan masszív fenyőszerkezet képezi, amely 3 méteres hosszban alátámasztás nélkül képes 8 ember súlyát elviselni. A beleültetett alumínium díszítés, dekoratív, és egyben kiválóan védi a külső éleket a mechanikai igénybevételektől. A tárgyaló végében elhelyezett szekrény részben szintén a padlóburkolat anyagából készült. A középső rácsos rész nyitható, és a radiátort rejti, két oldalon üvegtolóajtós könyvespolc kapott helyet. A tartósságról, a parkettán lévő nano-technológiás, kerámiaszemcsés gyári bevonat garantálja.


Recepciók

Ötletes szögletes
A sokszögletű előtérbe megálmodott recepció, gondos előkészítést igényelt. A megrendelővel cm pontossággal egyeztetett sablonozott méreteket kellett tetszetős formába önteni, figyelembe véve a nagyszámú irodai gépek (fax, PC, szerver, hifi.stb) méreteit.


Kiállítási standok

Kemikál - 2006-2009. Construma


Eusel - 2006. Construma

Fogorvosi rendelők

Érd


Törökbálint


Üzletek, bemutatótermek

Parkett Center


Mintaállványok

Parkett Center


Befag - Fatik